15 jaar geleden hebben Eleni en Peter de Wildcatsfarm opgericht. In 2021 heeft Sinan met zijn gezin de farm van hen overgenomen, met nog maandenlang intensief contact met de oude eigenaren zodat de Servals en Savannah niks tekort zijn gekomen door deze verandering. Met een klein team worden de dieren elke dag verzorgd, waarbij de zorg voor de kittens net zo intensief is, als het schoonhouden van de verblijven en het voeren van de volwassen Servals. Ook zijn er veel raskatten bijgekomen sinds Sinan het heeft overgenomen en heeft hij 2 extra Savannah katers aangeschaft om de Savannah fok nieuw leven in te blazen.

Waarom Servals? Het feit dat ze uit Afrika komen vindt hij mega fascinerend. En ze lopen gewoon door je achtertuin! Het liefst zou hij de hele Afrikaanse steppe hebben (daar wordt nog aan gewerkt)! Het mooie is natuurlijk dat de dieren, ondanks dat ze uit Afrika komen, zich goed aanpassen aan het Nederlandse klimaat en het goed naar hun zin hebben bij Wildcatsfarm, anders had hij het in de eerste plaats nooit overgenomen.

Waar Sinan ook de focus op wil leggen, is dat de mensen die een Serval of andere kat in huis nemen, weten waar zij aan beginnen. Daarom zal hij ook vaak vragen stellen aan de mensen die Wildcatsfarm benaderen voor een Serval.

Sinan is te bereiken via 06-34398681 (ook Whatsapp) of via info@wildcatsfarm.com. Ook als u vragen heeft aan de oude eigenaars dan kunt u dit via Sinan doen.