De prijs van een Serval met de juiste papieren ligt tussen de 4 en 10 duizend euro. De prijs kán simpelweg niet omlaag, omdat er zo veel kosten zijn voor het in stand houden van een Serval farm.

Wildcatsfarm besteedt extra veel aandacht aan het tam maken van de kittens: een klein team van medewerkers zorgt ervoor dat de kittens veel in de handen genomen worden en in aanraking komen met bijv kinderen en andere dieren. Vooral Servals en Savannah, hebben vanaf de tweede week van hun leven al intensief menselijk contact nodig, om tam te worden, dit kan later niet meer ingehaald worden. Je kunt dus niet beginnen een kitten van bijv 4 weken oud nog tam te maken.

De voeding van de volwassen Servals en sommige Savannah is uitsluitend vers vlees en prooidieren. Dit moet met zorg bereid worden, daarvoor is er een speciale keuken en grote vriezers en koelkasten op Wildcatsfarm. Het vlees wordt besteld bij een grote dierentuinleverancier.

Zoals u misschien wel weet zijn de medische kosten van het hebben van een dier, soms erg hoog. Zeker als je ook fokt met dieren. Wildcatsfarm bespaart niet op medische kosten.

Bovenstaand zijn slechts enkele voorbeelden van de moeite die er in gestoken wordt om leuke en gezonde Servals en Savannah ‘af te leveren’ aan u!